glutenvrije-kikkererwten-pasta

Glutenvrije Kikkererwten Pasta

Aug 04. 2017
Minuten
15
Porties
2
Kcal
438

Dit is een lekkere zelfgemaakte pasta zonder bloem, vol van eiwitten en vezels, en klaar binnen 15 minuten. Probeer deze gezonde kikkererwten pasta die je zowel op een zoete als hartige manier kunt bereiden.

    Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 200 gr kikkererwtenmeel
iPhone with the app

Aanwijzingen

Mix in een kom het kikkererwtenmeel met de eieren om een deeg te maken.

Bestuif je werkoppervlak met wat meel (kikkererwtenmeel), rol het deeg uit en snijd in rechthoekjes of vierkantjes. Je kunt ze in het midden bij elkaar drukken en “vlinders” creëren.

Doe de gesneden pasta in kokend water met zout en kook ongeveer 2 tot 3 minuten tot de pasta naar het oppervlak komt drijven. Giet de pasta af, was onder stromend water en serveer warm.

Voedingsinfo

Vet
12
Vezels
17
Koolhydraten
43
Calorieën
438
Eiwitten.
26

Opmerkingen

    Nog geen beoordelingen

Je vindt misschien leuk

Abonneer op onze nieuwsbrief