makkelijke-glutenvrije-proteine-pannenkoeken

Makkelijke Glutenvrije Proteïne Pannenkoeken

Aug 08. 2017
Minuten
5
Porties
1
Kcal
163

Gemakkelijke en gezonde proteïne pannenkoeken met maar 3 ingrediënten, zonder bloem, suiker of toegevoegde vetten.

    Ingrediënten

  • 1 schep (30 gr) proteïne poeder
  • 1 ei
  • 50 ml water of melk
iPhone with the app

Aanwijzingen

Mix, in een blender, shaker of gewoon met de hand, alle ingrediënten samen totdat het beslag geen klontjes meer heeft. Verwarm een koekenpan. Als je een pan hebt met goede anti-aanbaklaag, hoef je deze niet met olie in te vetten.

Giet het beslag in de voorverwarmde pan en bak de pannenkoeken 2 minuten aan beide kanten op halfhoog vuur totdat ze lichtbruin zijn.

Beleg de pannenkoek naar eigen smaak - met vers fruit- yoghurt, kwark, noten boter, cacao nibs of ahornsiroop.

De smaak en structuur van de pannenkoeken kan variëren afhankelijk van het type proteïne poeder dat je gebruikt. In sommige gevallen kan het droog uitvallen. Ik raad in dat geval aan om yoghurt, ahornsiroop of een fruit sausje over de pannenkoeken te gieten.

Voedingsinfo

Vet
6
Vezels
1
Koolhydraten
3
Calorieën
163
Eiwitten.
24

Opmerkingen

    Nog geen beoordelingen

Je vindt misschien leuk

Abonneer op onze nieuwsbrief