super-smeuige-banaan-kwark-cake

SUPER Smeuïge Banaan-Kwark Cake

Aug 10. 2017
Minuten
45
Porties
12
Kcal
100

    Ingrediënten

  • 500 gr kwark
  • 2 rijpe bananen
  • 5 eieren
  • 5 el honing
  • rozijnen (naar smaak)
  • kersen (naar smaak)
iPhone with the app

Aanwijzingen

Prak de bananen en kwark met een vork en mix met elkaar. Voeg de eieren, honing en overige ingrediënten toe en roer goed. Als alle ingrediënten gecombineerd zijn, giet het beslag in een cakevorm - een siliconen of met olie ingevette vorm (ik raad een siliconen vorm aan omdat anders de cake kan gaan plakken).

Bak ongeveer 35 tot 40 minuten op 170 graden (of pas de baktijd aan tot jouw oven) tot de cake goudbruin wordt.

De cake is heerlijk net na het bakken maar zelfs nog smeuïger de volgende dag nadat hij in de koelkast heeft gestaan.

Voedingsinfo

Vet
2
Vezels
1
Koolhydraten
21
Calorieën
100
Eiwitten.
8

Opmerkingen

    Nog geen beoordelingen

Je vindt misschien leuk

Abonneer op onze nieuwsbrief